Sunday, 9 December 2012

TOwaRD the PerFEcT laDY~UStaZAH faTIMah SYarHA



USTAZAH FATIMAH SYARHA at UTM SKUDAI!!!
once dgr n tgk je poster tue,kema dah excited sangat3!
dah lame dah sebenarnya,..
mungkin ada yang kata :
"alaaah cerita dah basi"
tapi Ilmu xpenah basi kan..
Ilmu kite guna sampai mati kan..
Ilmu kene cari selagi kita hidup kan..
jgn cari je tapi amalkan jugak ye...

"Pursuit of knowledge is obligatory on every Muslim"



"Allah will exalt those who believe among you and those who have knowledge, to high ranks."
(Surah Al Mujadilah: 11)
“Allah akan meninggikan orang-orang yang beriman di antara kamu dan orang-orang yang diberi ilmu pengetahuan beberapa darjat.”
(QS Al Mujadilah : 11)

but I won't write a summary on what she was talk on that day.
becoz it will be too different!
hehehehe sebab tue kema record apa yang ustazah sampaikan..
kema sampaikan tak sama dgn ustzah sampaikan..
aura dia lain taO..
hehehe so silalah tengok..
lagipown,I really impressed on her !
I want to be solehah like her,
Insya-Allah,
the best thing is I got to meet her eyes to eyes,
get her signature and shake a hand with her!
Subhanallah!
terdengar2 lagi kata2 ustazah tue ..
"jaga diri ye "..
=D

I got a picture with her too,
but since my phone is run out of battery,
so gambar tue sangat2 xclear..
xblh nk upload..
hehehe3,
its ok lah !

so jom!!!
dengar molek2 ye..




video
part 1



video
part 2


video
part 3



video
part 4



video
part 5


p/s~part 1 and part 2 video dia blur sikit tapi sikit je laa...=D

No comments:

Post a Comment